Myko Rhodo - Skaber hurtig vækst og bedre blomstring

Mere viden om Myko Rhodo

Mykorrhizale-produkter reproducere mængden af levende mikroorganismer fra naturen, hvilket sikrer at planterne danner et naturligt samfund med nyttige mykorrhizale symbioser. Disse vigtige partnere for planterne findes ikke i alle slags præparerede vækstmedier, hvor der ofte er lagt mere fokus på struktur end på aktive svampe og gavnlige bakterier. Ligeledes findes de ikke i mange jord- og grusarter. I moderne planteproduktion, plejes planterne optimalt af professionelle gartnere i vækstfasen, med jord med højt humusindhold, organiske gødninger og mellemafgrøder, der gavner jord og planter. Den første stress, der kan være altødelæggende for planten, opstår oftest ved ud/omplantning af dem til dårlige jordforhold.

I såvel haver, som parker og landskab lægges der mere og mere vægt på fuld bæredygtighed, en naturlig produktionsmetode og den interne kvalitet af planterne. Den rettidige inokulering af rødderne med naturlige mykorrhiza jordsvampe styrker planterne bæredygtigt.

Dosering:

  • Blanding i vækstmedie 5 - 10 % (planteproduktion) 
  • Spredning i plantehul 20 ml / plante (op til 12 cm potte) op til 100 ml /plante (op til 10 L potte) 
  • Eksisterende plantninger forhold til plantens størrelse op til 100 ml / plante, i borehuller 
  • Overfladebehandling op til 100 ml / m² 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
1.300,00 DKK  m/Moms
( 1.040,00 DKK  u/Moms )
Lager: På lager

Myko Rhodo

Dette produkt er udviklet specielt til dyrkning og vitaliseringen af Ericaceae, såsom lyng, blåbærbuske, rhododendron, gaultheria procumbens og trænebærbuske. 

Ved brugen af mykorrhiza svampe, der i symbiose med træernes rødder øger tilgangen af vand og næringsstoffer, sikrer dette produkt en bedre vandabsorberingsevne, bedre jordstruktur og øger humus indholdet, hvilket får planterne til at vokse hurtigere og blomstrer mere intenst. 

  • Bedre vandabsorberingsevne
  • Bedre jordstruktur
  • Øget humusindhold
Model/varenr.: WSHOP-1668