Myko Tag - Sådan undgår du besværlig vedligeholdelse

Mere viden om Myko Tag

Endomykorrhizale-produkter er vitale stoffer for jorden, der hjælper planterne med at danne et naturligt samfund med nyttige mykorrhizale symbioser. Disse vigtige partnere for planterne findes ikke i alle slags præparerede vækstmedier, hvor der ofte er lagt mere fokus på struktur end på aktive svampe og gavnlige bakterier. Ligeledes findes de ikke i mange jord- og grusarter. I moderne planteproduktion, plejes planterne optimalt af professionelle gartnere i vækstfasen, med jord med højt humusindhold, organiske gødninger og mellemafgrøder, der gavner jord og planter. Den første stress, der kan være altødelæggende for planten, opstår oftest ved ud/omplantning af dem til dårlige jordforhold.

I såvel haver, som parker og landskab lægges der mere og mere vægt på fuld bæredygtighed, en naturlig produktionsmetode og den interne kvalitet af planterne. Den rettidige inokulering af rødderne med naturlige mykorrhiza jordsvampe styrker planterne bæredygtigt.

Dosering:

  • Blanding i underlag 5 – 10% (anbefalet) 
  • Spredning i plantehul 20 ml / plante (optil 15 cm klump) op til 100 ml / plante (op til 40 cm klump) 
  • Eksisterende plantninger op til 100 ml / plante i borehuller 
  • Overfladebehandling op til 100 ml / m² 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
1.195,00 DKK  m/Moms
( 956,00 DKK  u/Moms )
Lager: På lager

Myko Græs

Mykorrhiza er svampe, der i symbiose med græssets rødder øger tilgangen af vand og næringsstoffer, og til gengæld får sukkerstoffer retur.

Ved tagplantning skal der lægges særlig vægt på valg af egnet planter og underlag, på grund af den vanskelige tilgængelighed i senere vedligeholdelsesprocesser.  

Denne mykorrhiza-blanding, forbedre tolerance overfor ugunstige vejrforhold, plus at det styrker planten i kampen mod skadedyr og sygdomme. Substratet er tørvefrit og grovkornet, med en høj vandholdningskapacitet, hvilket forbedre luftbalancen i jorden og underlaget.

  • Forbedret vækst
  • Særligt lyssubstrat
  • Øget tolerancen overfor tørke
  • Bæredygtigt
Model/varenr.: WSHOP-1667