Myko Træ - Fremme af vækst og forbedring af jorden

Mere viden om Myko Træ

Fordi Mykorrhiza er så effektive til at finde enhver vand og nærings ressource i vækstmediet, og til at administrerer den for træet, kan du også spare på gødskning. Brug dog evt. lidt organisk gødning og giv planterne få dybdevandinger ved tørkeindeks 9 eller derover.

Mykorrhizale-produkter reproducere mængden af levende mikroorganismer fra naturen, hvilket sikrer at træerne danner et naturligt samfund med nyttige mykorrhizale symbioser. Dermed fobedres jorden og træernes vitalitet styrkes, hvilket styrker træet mod kritiske situationer, som f.eks. tørke. Disse vigtige partnere for planterne findes ikke i alle slags præparerede vækstmedier, hvor der ofte er lagt mere fokus på struktur end på aktive svampe og gavnlige bakterier. Ligeledes findes de ikke i mange jord- og grusarter. I moderne planteproduktion, plejes planterne optimalt af professionelle gartnere i vækstfasen, med jord med højt humusindhold, organiske gødninger og mellemafgrøder, der gavner jord og planter. Den første stress, der kan være altødelæggende for planten, opstår oftest ved ud/omplantning af dem til dårlige jordforhold.

Dosering

  • Blanding i vækstmedie 2-5 % (produktion af frøplanter) 5-10 % (planteproduktion) 
  • Placering i plantehullet 20 ml /plante (op til Ø 15 cm stamme) op til 100 ml /plante /op til Ø 40 cm stamme) 
  • Eksisterende planter op til 100 ml / plante i borehuller 
  • Overfladebehandling op til 100 ml / m² 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
1.720,00 DKK  m/Moms
( 1.376,00 DKK  u/Moms )
Lager: På lager

Myko Træ

Mykorrhiza er svampe, der i symbiose med træernes rødder øger tilgangen af vand og næringsstoffer, og til gengæld får sukkerstoffer retur. Derfor kan disse svampe fremme både rodudviklingen og trævæksten, selv under ugunstige jordforhold.

  • Fremmer rodudvikling og plantevækst
  • Styrker træet på et tidligt tidspunkt
  • Øger tolerancen for såvel regnperioder, tørke og varmestress
  • Mindre genplantning
Model/varenr.: WSHOP-1665