Rhododendron knaphill 'Homebush' - Azalea

Mere viden om Rhododendron knaphill 'Homebush' - Azalea

  • Position: fuld sol eller delvis skygge
  • Jord: fugtig, godt drænet, humusrig, sur jord eller Rhododendron jord
  • Væksthastighed: hurtigt voksende
  • Blomstringsperiode: maj - juni
  • Hårdførhed: fuldstændigt hårdføre
  • Havepleje: Undgå at plante for dybt. Påfør et generøst lag (5-7 cm) bark, spagnum eller af kompost af blade omkring plantens bund hver forår.

Fra et botanisk synspunkt er løvfældende azaleaer en del af rhododendronfamilien, men typisk har de kun 5-7 støvfangere i blomsterne i stedet for 11-13 støvfangere som i andre rododendron. De giver et blændende syn, især i gule, appelsiner og røde, men kan også være meget subtile i nuancer af pink og hvid. Det er hårdføre og hurtigt voksende planter, der typisk når 125-150 cm på 10 år. Mange har merværdien af ​​en god duft om foråret og fyrige efterårsfarver inden bladfald.

Løvfaldende azaleaer har et stærkere rodsystem og kan tolerere dårligere forhold og en lidt højere pH-værdi end andre rododendron. De kan dyrkes i jord op til pH 6,5, når der tilsættes masser af Rhododendron jord. De foretrækker let skinnende skygge, men kan også dyrkes i sol eller mere skygge. I solen vil planterne være buskede og lavere, med flere blomster, men disse vil ikke vare så længe. I skygge vil planterne være højere med færre blomster, men disse vil vare længere.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Pris fra
250,00 DKK  m/Moms
( 200,00 DKK  u/Moms )
Lager: Leveringstid er 8 dag(e)

Rhododendron knaphill 'Homebush' - Azalea

Ekstremt attraktiv dobbelt dyb karmine lyserøde blomster i en kugleformet pompomlignende klase. Blomstrende maj - juni har denne løvfældende azalea nogle gode efterårsfarver. Højde 120-150 cm på 10 år. Kræver en ret solrig beliggenhed. Her får du skønheden fra Rhododendron, med friske nye blade hvert år

Model/varenr.: WSHOP-1097
Blomster farve: Pink
Sæson for blomstring: Maj, Juni
Løv farve: Grøn
Lysforhold: Halv skygge, Sol
Højde: 1,5 m
Bredde: 1,5 m
Afstand: 1,2 m
Jordtype: Surbund
Fugtighed: Fugtigt (ikke vådt), Veldrænet surbund
Placering: Solitært, Surbundsbed
Egenskaber: Duftende blomster, Frodig
Plejebehov: Mellem
Plante type: Surbundsplante