Fra: PHC

PreTect 2,0 - plantebeskytter

Mere viden om PreTect 2,0 - plantebeskytter

Dosering

Opløs i 200/800 liter (klorfri) vand (pH mellem 5 og 10) pr. hektar. Opløsningstid på 15-30 minutter under regelmæssig omrøring. Spray tilberedt produkt inden for 4-6 timer. Det aktive stof har en effekt på op til 10 dage, gentagelse er nødvendig. Kontakt din produktrepræsentant for skræddersyet rådgivning.

Dyrkning

Fase

Dosering

Cannabis:

Første bladdannelse

400 g/ha

 

Ved knop dannelse

400 g/ha

 

1 uge før høst

400 g/ha

Grøntsager

Første bladdannelse

400 g/ha

 

Hver 3 uger

400 g/ha

Grøntsager (frøproduktion)

1 uge før høst

400 g/ha

Sportsbaner og greens

Første vækst

400 g/ha

 

Hver 3 uger

400 g/ha

Potteplanter

1 uge efter potning

400 g/ha

 

1 uge før opløbet dannelse

400 g/ha

 

1 uge før udlevering

400 g/ha

Asparges

Første bladdannelse

400 g/ha

 

Hver 3 uger

400 g/ha

Skære-/udgangsmateriale

Ved første rang formation

400 g/ha

 

1 uge før høst

400 g/ha

 

Ingredienser

Inerte ingredienser

48 %

Mineralsammensætning

50 %

Polyethylenglycol

1.50 %

Harpin proteiner

0.50 %

 

Produktlicenser

PreTect er en bladgødning, harpin proteiner er en biostimulans.
EG-GØDNING: mærkning i henhold til EF (VO) 2003/2003: Kategori: EF-blandet bladgødning. Nitrogen (N): 0%, Fosfor (P): 0%, Kalium (K): 0%.

Emballage, transport og opbevaring

PreTect fås i poser på 400 g. Produktet tiltrækker fugt. Opbevares tørt, frostfri og uden direkte sollys. Hvis den åbnes, tætslut emballagen grundigt efter brug.
Holdbarhed: 2 år.

Oplysninger om sundhed og sikkerhed

Ikke beregnet til indtagelse. Vask hænder efter brug. Bær beskyttelsesbeklædning og åndedrætsværn (udstyret med et P3-støvfilter), når dette produkt blandes. I tilfælde af en ulykke, eller hvis du føler dig utilpas, konsultere en læge. OPBEVARES UDEN FOR BØRNS RÆKKEVIDDE.

Garanti

Proplant.sk ApS sælger produktet PHC Pretect 2.0. Følg anvisningerne på emballagen nøje, når du bruger produktet. Vi garanterer ikke produktets egnethed uden for den oprindeligt tilsigtede anvendelse. Proplant.sk ApS er kun forpligtet til at erstatte produkter, der ikke opfylder specifikationerne. Forslag til brug og oplysninger om resultater fra brugen af produktet, indhentet fra producenten, kan betragtes som pålidelige. Da Proplant.sk ApS ikke kan føre tilsyn med brugsbetingelserne, er køber/bruger ansvarlig for alle resultater, herunder skade eller skade forårsaget af brug af produktet alene eller i kombination med andre materialer. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Pris fra
1.475,00 DKK  m/Moms
( 1.180,00 DKK  u/Moms )
Lager: På lager

PreTect 2,0 - plantebeskytter

Den unikke kombination af sporstoffer i chelate form med harpinproteiner i PreTect øger planternes modstandskraft. Receptorer i plantecellerne udløses af harpinproteinerne og aktiverer en defensiv reaktion. Dette gør planten bedre i stand til at bekæmpe angreb fra insekter, bakterier eller svampe på en naturlig måde. En plante med en stærk forsvarsmekanisme er sundere og har mere energi til rådighed for naturlig vækst.

Den naturlige vækst resulterer i et højere tørstof indhold, bedre og mere frugt dannelse, som kvaliteten også stiger. Planten er også bedre i stand til at absorbere næringsstoffer og mobilisere dem i planten. Mobiliteten i planter er også vigtig under stressende forhold som høj solstråling, varme eller tørke. Cellemembranerne er i stand til effektivt at regulere stress ved driften af stomata og ved mobilisering af vand, calcium, magnesium og andre elementer.

Harpin proteiner spiller også en afgørende rolle i holdbarheden af høsten. Harpin udøver indflydelse på naturlig ethylenproduktion. I afgrødemodning omdanner enzymer udløst af ethylen stivelse til sukker, nedbryder cellevægge og producerer lugt. Brugen af harpin i modningsfasen regulerer ethylenproduktionen og forsinker dermed aldringsprocessen. Som følge heraf er høsten af bedre kvalitet og har en længere holdbarhed

Produktfordele

  • Massiv cellestruktur
  • Aktivering af SAR-funktioner
  • Aktivering af auxinreaktionsgener
  • Stigning i fotosyntesen
  • Understøtter sund vækst
  • Øger den abiotiske stresstolerance
  • Øger kvaliteten
  • Længere holdbarhed

NETTOPRISER

Model/varenr.: WSHOP-1524