WEBSHOP

Åben filter
Kategorier
Blomsterfarve
Højde
Bredde
Lysforhold
Fugtforhold
Jordforhold
Vindforhold
Saltresistent
Hjorteresistent
Nektar
Spiseligt for dyr
Efterårsfarve
Spiseligt for mennesker
Stedsegrøn
Blomstringsperiode

Prydbuske

Prydbuske kategorien dækker over en stor gruppe af såvel stedsegrønne som løvfældende, oftest blomstrende buske.

Prydbuske er rygraden i mange af havens bede og oftest i havens randbeplantning. De byder på struktur, tekstur, fokuspunkter og i mange tilfælde blomster-, bær- og redepladser til dyrelivet. Vi gør dig opmærksom på hvilke planter der gavner dyrelivet.

Nogle af vores yndlingsprydbuske er: Syringa vulgaris (alm. syren) i forskellige sorter, Hydrangea macrophylla (havehortensia) i forskellige sorter og farver. Men der er utroligt mange forskellige typer af planter i kategorien, og det er let at sammensætte et udvalg der sikrer at du har blomster i haven gennem stort set hele året.

F. eks. giver Hamamelis mollis (Troldnød) flotte blomster allerede i februar, mens nogle Ceanothus (amerikansk syren) blomstrer lige til frosten sætter ind Viburnum bodnantense (Kejserbusk) blomstrer oftest i december. I perioden forsommer – sensommer, er udvalget enormt.

Langt de fleste prydbuske er meget hårdføre, og trives i almindelig havejord uden at de bliver angrebet af hverken skadedyr eller sygdomme.

Find sæsonbestemte buske i topkvalitet, der passer til enhver have og stil, alt sammen fagligt dyrket på planteskoler., der er godkendt af godeplanter.dk

Bemærk, at vi endnu ikke sælger vores komplette sortiment online. Kan du ikke finde det, du leder efter? Så send og en mail, og vi vil kunne hjælpe alligevel.