MycorDip PT – Mycorrhiza til barrodsplanter

1.880,00 kr.7.000,00 kr.

MycorDip PT – Mycorrhiza til barrodsplanter

En alt-i-en roddyppe til plantning af plugplanter og barrodsplanter eller træer. Specielt brugt til træer og andre planter, der er afhængige af ectomycorrhiza. Mycorrhizal svampe koloniserer rødderne under forskellige forhold, hvilket resulterer i en betydelig stigning i absorptionskapacitet.

Barrodsplanter er meget mere skrøbelige, når de omplantes. MycorDip Pt danner en naturlig mikrofilm af bakterier og svampe. Dette produkt letter også en hurtig kolonisering og ny roddannelse. Huminsyrer og tangekstrakter stimulerer stærk rodvækst. Kombinationen af ​​mycorrhiza og rhizobakterier gendanner den essentielle biologi omkring rødderne, som er blevet forstyrret af f.eks. jordbearbejdning.

Forskning viser, at forskelle i vækst er signifikante på lang sigt. Dette skyldes det øgede absorptionsområde, næringstæthed og adgang til kapillærvand.

  • Meget effektiv til bøghække
  • Mindre genplantning
  • Patogenfri
  • Alt-i-en løsning
  • Øger overlevelseschancerne for bare rodede planter
  • Enkel og økonomisk anvendelse
  • Danner en mikrofilm omkring rødderne
  • Markant forbedret vækst årligt
  • Betydelig langsigtet vækstforskel
  • Øger tolerancen for tørke og varmestress
-
+
Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

Beskrivelse

Mere viden om MycorDip PT – Mycorrhiza til barrodsplanter

Dosering

Bland 1 pakke (425 gram) med 15 til 50 liter vand. Rør i 3 til 5 minutter for at opnå en jævn, fast blanding. Dyb plantematerialets rødder helt, og plant derefter straks. Plant, så de øverste rødder ikke er mere end 1 cm under jordoverfladen. Brug opløst produkt inden for 6-10 timer.

Efter et stykke tid kan blandingen blive tykkere som følge af jordpartikler. I så fald tilsættes lige store mængder MycorDip Pt og vand. Der må ikke tilsættes mere end 15% ekstra vand. Bland ikke med pesticider. Beskyt rødderne mod udtørring, vind og sollys.

Kontakt din produktrepræsentant for skræddersyet rådgivning.

MycorDip Pt er udelukkende meget velegnet til følgende træarter:
Abies, Acacia, Allocasuarina (Cassuarina), Alnus, Betula, Carpinus, Castanea, Cedrus, Cistus, Corylus, Fagus, Helianthemum, Larix, Nothofagus, Picea, Pinus, Polygonum, Populus , Pseudolarix, Pseudotsuga, Ostrya, Ostryopsis, Quercus, Salix, Tilia og Tsuga.

Planter Dosering
Diverse barrodsplanter 500 – 1000 planter pr pose (425 gram)
Bøg (80-100 cm) 125 – 150 planter pr pose (425 gram)
Bøg (100-150 cm) 100 – 125 planter pr pose (425 gram)

Emballage, transport og opbevaring

MycorDip Pt leveres i en æske med 5 poser på 425 gram og i pakke med 5 poser på 425 gram. Dette produkt tiltrækker fugt. Opbevares forseglet, tørt, væk fra UV-lys og mellem 0 ° C og 30 ° C.
Opbevaringstid: 2 år.

Yderligere information

Vægt N/A