MycorDip Universal – Mycorrhiza til barrodsplanter

3.400,00 kr.12.600,00 kr.

MycorDip Universal – Mycorrhiza til barrodsplanter

En alt-i-en roddyppe til nyplantning af plugplanter og barrodsplanter eller træer. Universelt anvendelig til træer og andre barrodsplanter på grund af kombinationen af ​​endomycorrhiza og ectomycorrhiza. Mycorrhizal svampe koloniserer rødderne under forskellige forhold, hvilket resulterer i en markant stigning i – blandt andet – absorptionskapaciteten.

Barrodsplanter er meget mere skrøbelige, når de omplantes. MycorDip Universal danner en naturlig mikrofilm af bakterier og svampe. Dette produkt letter også en hurtig kolonisering og ny roddannelse. Huminsyrer og tangekstrakter stimulerer stærk rodvækst. Kombinationen af ​​mycorrhiza og rhizobakterier gendanner den essentielle biologi omkring rødderne, som er blevet forstyrret af jordbearbejdning.

Forskning viser, at forskelle i vækst er signifikante på lang sigt. Dette skyldes det øgede absorptionsområde, næringstæthed og adgang til kapillærvand.

  • Alt-i-en løsning
  • Mindre genplantning
  • Patogenfri
  • Øger overlevelseschancerne for bare rodplanter
  • Enkel og økonomisk anvendelse
  • Danner en mikrofilm omkring rødderne
  • Markant forbedret vækst årligt
  • Betydelig langsigtet vækstforskel
  • Øger tolerancen for tørke og varmestress
-
+
Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

Beskrivelse

Bland 1 pakke (425 gram) med 15 til 50 liter vand. Rør i 3 til 5 minutter for at opnå en glat, fast blanding. Dyb plantematerialets rødder helt, og plant derefter straks. Plant, så de øverste rødder ikke mere end 1 cm under jordoverfladen. Brug opløst produkt inden for 6-10 timer.

Efter et stykke tid kan blandingen blive tykkere som følge af jordpartikler. I så fald tilsættes lige store mængder MycorDip Universal og vand. Der må ikke tilsættes mere end 15% ekstra vand. Bland ikke med pesticider. Beskyt rødderne mod udtørring, vind og sollys.

Kontakt din produktrepræsentant for skræddersyet rådgivning.

Plante Dosering
1 års planter 500 – 1000 planter pr pose (425 gram)
Buske 100 – 125 planter pr pose (425 gram)
Skovplanter 80 – 125 planter pr pose (425 gram)
Frugttræer (to år gamle) 500 planter pr pose (425 gram)
Frugttræer (tre år gamle) 300 planter pr pose (425 gram)

Emballage, transport og opbevaring

MycorDip Pt leveres i en æske med 5 poser på 425 gram og i pakke med 5 poser på 425 gram. Dette produkt tiltrækker fugt. Opbevares forseglet, tørt, væk fra UV-lys og mellem 0 ° C og 30 ° C.
Opbevaringstid: 2 år.

Yderligere information

Vægt N/A