MYKO Græs – For grønnere plæne

1.060,00 kr.

Ved at have en robust og modstandsdygtig græsplæne, øger du chancen for at undgå ukrudt. Dette hjælpes på vej ved, at sørge for at både græs og dets rodnet vokser tæt sammen. Et sundt rodnet hjælper også på at græsset kunne modstå længere perioder med tørke og stadig se grønt og livsvigtig ud, selv med lav befrugtning.

Mykorrhiza er svampe, der i symbiose med græssets rødder øger tilgangen af vand og næringsstoffer, og til gengæld får sukkerstoffer retur. Dermed forbedre dette mykorrhiza-produkt din græsplænes tolerance overfor tørkestress, samt at det styrker roddannelsen og forbedre luftbalancen. På den måde sørgers der for at du får en stærk og sund græsplæne, samt at du kan spare på gødskningen. MYKO Græs

Spand med 10 ltr.

-
+

Beskrivelse

PRODUKTFORDELE med MYKO Grøs

  • Undertrykkelse af uønskede græsarter
  • Fremmer bedre dækning
  • Øger tolerancen overfor tørkestress

I såvel haver, som parker og landskab lægges der mere og mere vægt på fuld bæredygtighed, en naturlig produktionsmetode og den interne kvalitet af planterne. Den rettidige inokulering af rødderne med naturlige mykorrhiza jordsvampe styrker planterne bæredygtigt.

Gartnere og landskabsarkitekter skal ofte garantere en vækstrate for projekter, og fiaskoer er dyre at erstatte. Behandling med endomykorrhizale-produkter reducerer stress ved omplantning og reducerer udfald betydeligt, hvilket sparer arbejde og omkostninger!

Endomykorrhizale-produkter er vitale stoffer for jorden, der hjælper planterne med at danne et naturligt samfund med nyttige mykorrhizale symbioser. Disse vigtige partnere for planterne findes ikke i alle slags præparerede vækstmedier, hvor der ofte er lagt mere fokus på struktur end på aktive svampe og gavnlige bakterier. Ligeledes findes de ikke i mange jord- og grusarter. I moderne planteproduktion, plejes planterne optimalt af professionelle gartnere i vækstfasen, med jord med højt humusindhold, organiske gødninger og mellemafgrøder, der gavner jord og planter. Den første stress, der kan være altødelæggende for planten, opstår oftest ved ud/omplantning af dem til dårlige jordforhold.

Yderligere information

Vægt 6 kg
Størrelse 35 × 35 × 40 cm